e
Banner

Etiketler: ceva lojistik



CEVA 2012’de Ortadoğu ve Orta Asya’ya odaklanacak


Yayın: 18-09-2012
Kategori: Lojistik

Dünyanın dördüncü büyük kontrat lojistiği firması olan CEVA Lojistik, Türkiye’deki büyümesini hız kesmeden sürdürüyor. 2012’de de pazardaki lider ve öncü konumlarını yatırımlarla güçlendirerek sürdürdüklerini belirten CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, önümüzdeki süreçte uluslararası alanda hava ve deniz taşımacılığına yoğunlaşırken, Ortadoğu ve Orta Asya ülkeleri için ise yeni hatlar açmaya devam edeceklerini söylüyor

 




CEVA Lojistik Gebze’de üçüncü deposunu açtı


Yayın: 31-10-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin en büyük lojistik depolarından birini daha Kocaeli Gebze’de açarak kapasitesini yüzde 10 artıran Ceva Lojistik bölgede 60 bin, Türkiye’de 600 bin metrekare alana yayıldı. Gebze’de üçleyen firma Kocaeli’ndeki yatırımlarının arkasını getirecek.

 




CEVA Lojistik’de Fuat Adoran dönemi


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik’de Türkiye ve Balkanlar  CFO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Sn. Fuat Adoran, CEVA Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü olarak atandı.

 




Ceva Lojistik'ten, çikolata sektörüne dağıtım desteği



İki büyük çikolata firmasının ürünlerini Anadolu'ya taşımaya hazırlanan Ceva, Anadolu'daki depolarını genişletme kararı aldı.





CEVA Lojistik’e 'En İyi İş Yeri' ödülü


Yayın: 06-12-2012
Kategori: Lojistik

Aon Hewitt tarafından Türkiye’de 5’incisi yapılan En İyi İş Yerleri Araştırması’nın sonuçları açıklandı. 40 şirketten 28 binin üzerinde çalışanla yapılan araştırmada, CEVA Lojistik, son 3 yılda yapılan araştırmalarda üst üste ilk 5’te yer aldığı için “İnsan İçin Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü”ne layık görüldü.





CEVA Lojistik’ten ‘Örnek İş Zekası Projesi’


Yayın: 10-12-2012

Lojistik sektörünün uluslararası öncülerinden CEVA’dan Oracle ile Örnek İş Zekası Projesi





Lojistikten tarım sektörüne...


Yayın: 20-12-2012
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik'te uzun yıllardır Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü görevini üstlenen Aslan Uzun, lojistikten tarım sektörüne geçiş yaptı. Uzun, 1 Kasım 2012 tarihi itibariyle Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye Genel Müdür olarak atandı.





CEVA, hava yolu taşımacılığında birinci seçildi



Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA, Singapur’da gerçekleştirilen ‘’2012 Tedarik Zinciri Asya Logistics Ödülleri’’ töreninde ‘’Yılın Hava Yolu Taşımacısı” kategorisinde Dünya genelinde birinci seçildi.





CEVA Vıetnam’da yeni bir iş ortaklığına imza attı


Yayın: 15-01-2013
Kategori: Lojistik

Dünya’nın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA Lojistik, Vietnamlı Into Trans Lojistik (ITL) Grubu ile yeni bir iş ortaklığına imza attı. CEVA Vietnam‘da Ho Chi Minh’te açtığı merkez ofisi ile Güneydoğu Asya’daki yatırımlarını hızlandırdı.





CEVA LOJİSTİK AR-GE MERKEZİ ONAYLANDI


Yayın: 15-05-2017
Kategori: Karayolu

 
Dünyanın en büyük tedarik zinciri yönetim şirketlerinden biri olan CEVA Lojistik Türkiye’nin Bilgi Teknolojileri Departmanı, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye’nin 355. Ar-Ge merkezi olarak onaylandı. İnovasyon ve dijitalleşme çalışmalarının yürütüleceği merkez, CEVA’nın ürün ve hizmet kalitesini daha da artırırken müşterilerine de maliyet avantajı sağlayacak.